Lunch

Lunch

We hebben een ruim restaurant op onze school waar er voldoende plaats is voor iedereen die op school blijft eten.

De leerlingen van de eerste graad blijven op school tijdens de middagpauze en eten hun lunch in het restaurant. De leerlingen van de tweede en derde graad kunnen op school blijven eten of mogen de school tijdens de middagpauze verlaten. Dat hangt af van de overeenkomst die door de ouders in september ondertekend wordt.

Het schoolrestaurant biedt warme maaltijden aan, met ook de mogelijkheid tot vegetarisch. Daarnaast kan je ook een belegd broodje bestellen. Er is keuze uit enkele traditionele broodjes (kaas, ham, groenten), maar we hebben ook gezonde en duurzame broodjes in ons assortiment (hummus, guacamole, tzatziki). Ook bruine broodjes zijn een optie.

De warme maaltijden en de broodjes moeten vooraf besteld worden via een enquête op Smartschool. Je krijgt steeds een bericht als er een nieuwe enquête online werd geplaatst.

Je kan uiteraard ook zelf een lunchpakket meebrengen. Als je dat wil, kan je op school ook gekoelde dranken, soep of een dessertje kopen. 

Water is gratis beschikbaar. Breng dus zeker je hervulbare fles mee. Er worden geen extra kosten aangerekend als je gebruik maakt van het schoolrestaurant.