Lunch

Lunch

Les volgen op een lege maag? Nee, toch?! We vinden het belangrijk dat je in een aangename omgeving een volwaardige, gezonde maaltijd kan eten. Daarom hebben we in 2019 ons aanbod grondig bijgestuurd, om meer kwaliteit te leveren en jongeren elke dag een evenwichtig samengesteld driegangenmenu aan te bieden. De menu's worden met veel aandacht samengesteld en de hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten zijn in overeenstemming met de richtlijnen van het Vlaams Instituut Gezond Leven. Je hebt elke middag (behalve op woensdag) de keuze:

  • Je eet je eigen boterhammen op in ons schoolrestaurant.
  • Je kan soep kopen om bij je eigen lunchpakket op te eten. (tijdelijk niet mogelijk door corona)
  • Je bestelt een belegd broodje: er is keuze uit duurzame, gezonde broodjes belegd met groenten en hummus, guacamole of tzatziki. Daarnaast bieden we ook de klassiekers zoals kaas, ham en smos aan. 
  • Je bestelt een warme maaltijd (soep, hoofdgerecht, dessert). Voor het einde van de maand krijg je telkens het programma van de volgende maand te zien.

We willen je ook aanmoedigen om voldoende te drinken. Daarom stellen we water gratis ter beschikking. Elke leerling krijgt bij inschrijving ook een hervulbare en herbruikbare drankfles mee. Ecologisch en gezond! We willen ons aanbod nog verbeteren en gaan daarom eind 2020 ons aanbod gekoelde dranken ook aanpassen met gezonde en duurzame alternatieven. 

Een lunch bestellen kan via je smartphone van thuis uit als je ingelogd bent met je e-mailadres van de school. 

Warme maaltijd bestellen

Broodje bestellen